søndag 9. januar 2011


Søndag formiddag og  ingen dag for de store aktivitetene utendørs. Snøen er våt og tung og det er litt regn i lufta.  En og en halv time er unnagjort på sykkelsetet på rulla. Ha fått lest gjennom alle papirene til ukas politiske møter. Det gjenstår å rette en bunke med prøver, lage en god middag og følge dagens sportssendinger på TV.
Jeg koser meg veldig inne når jeg kan tenne masse lys. Jeg elsker lyslykter av ulike størrelser og varianter.


På kjøkkenet har jeg hengt en lykt i hjørnet over en liten kommode. Den gir koselig lys med litt spill pga strukturene i glasset i lykta. Gardinene er forøvrig kjøpt på Mosters Hus.

Denne lykten er kjøpt på Glassmagasinet i Mandal. Passet fint inn til mitt interiør med mye hvitt og blankt.
I kroken ved siden av vedkurven ved ovnen har jeg valgt å plassere en helt blank lykt. Det blir på mange måter en kontrast til den røffe vedkurven, men det er viktig med kontraster for å myke opp inntrykkene. Samtidig gir den flott lys i en ellers litt mørk krok.

Denne sorte lykten står ute ved inngangen når været tillater det. Den er kjøpt på Trunken i Vanse.

Ønsker dere en forsatt fin søndag.
Klem fra Janne

6 kommentarer:

 1. Så enig med deg, det er så koselig med lyslykter. Skaper en hyggelig stemning. Ha en fin søndag.
  klem fra marilyn

  SvarSlett
 2. Takk, for hyggelig hilsen, Janne:)) Så koselig med levende lys!! Disse lyktene var kjempe-fine! Har en del jeg også - og de tennes nå som det er så mørkt om kvelden;)

  Ha en fortsatt fin helg!!

  KLEM KLEM
  Anette:)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg kosa meg inne på din blogg. Likte så godt kommoden du har på det ene bildet, flott med lykta over den. Likte også veldig godt det vinterlige innlegget du har under her. Nydelig lykt du fikk til jul, og så deilig den stolen med skinn så ut til å være. :)

  Takk for koselig hilsen hos meg!

  SvarSlett
 4. Så koselig hos deg med masse lys og lykter
  Det må til på mørke kvelder

  Ang hjerteranken så høres det ut som minst mulig vann er løsningen. Det er visst det viktigste. Får se hvor lenge jeg klarer å huske det
  Ha ei herlig uke

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Poppet innom deg via koselige Cosmos. Har kost meg her inne og deler gleden din med levende lys, det er et must året rundt:))
  Her har jeg lyst å komme igjen, legger meg som følger hos deg. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen inn til meg også:)
  Ha en finfin uke, håper vi "snakkes";-)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 6. For en koselig blogg - gleder meg til å kikke innom ved en senere anledning. Så kos med masse levende lys. Det bare elsker jeg også. Særlig nå i den mørke årstiden.
  Ha en flott uke.
  Kem fra
  Anne Kirsti

  SvarSlett