tirsdag 18. januar 2011

Det har vært herlig å se sola i dag!! Det var nesten så jeg begynte å se etter vårtegn - selv om jeg vet at det er altfor tidlig.  Det ble i alle fall veldig fristende å ta en lang og god joggetur utendørs. Det var dessverre ikke så lett å ta seg frem på joggesko på sykkelstiene, som var veldig isete. Noen steder måtte jeg rett og slett stoppe opp og gå. Jeg valgte derfor hovedveien noen steder, selv om det heller ikke er noen god løsning med mye trafikk og våte veier. Uansett - deilig å være ute i fint vær!!

Jeg har tenkt ganske lenge på om jeg skal male TV-stuen, og i tilfelle hvilken farge. Hvitt, lys gråtone eller sand. Har ikke tatt noen avgjørelse enda, så det blir spennende å se:-)

Dette lille bordet fra Ikea med kurver under er praktisk i et rom som ikke er så stort. I kurvene oppbevarer jeg te-lys i den ene og fjernkontroller i den andre.

I kurven med håndarbeid ligger et heklet teppe som jeg holder på med. Det er vel på mange måter et langvarig prosjekt, for jeg holder stadig på med andre ting innimellom. Det lille bordet fra Ikea er greit til oppbevaring av småting som man trenger å ha i nærheten.

Jeg leste et visdomsord i en boligavis i dag, som jeg har lyst til å dele med dere:
DRØM OM MORGENDAGEN - HUSK GÅRSDAGEN - LEV I DAG.

Klem fra Janne

4 kommentarer:

 1. God kveld:)

  Her har også vert sol i dag, og da kan jeg ikke annet enn å smile:)) Litt lys i pupillene nå gir mer energi, og det trenger vi etter den lange mørketiden.
  Spennende med tv-stuen`s oppussing. Utrolig hva litt maling kan gjøre! Det ser få fint og hyggelig ut hos deg/dere, og jammen ser jeg ikke du hekler et teppe som jeg har sååå lyst å hekle en gang i fremtiden. Er det det samme som oppskriftshefte pt3? Det lignet i alle fall. Nygelige jordfarger du hadde valgt.
  Ha en riktig god natt med søte og gode drømmer:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Alltid spennende med oppussing, og jeg gleder meg til å se.. ;o) Takk for tilbakemelding om malingsnummer - det er nortert ned, og kanskje blir det denne fargen som kommer på soveromsveggene hos meg...

  Flotters dag videre til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Er så deilig med sol om dagene nå
  Kjenner at det gjør godt
  Idag har jeg vasket vindu og ordna litt innendørs, angrer på at jeg ikke gjorde som du å kom meg ut i sola
  Men i morra har jeg kveldsvakt,, så da MÅ jeg komme meg ut
  Vakre ord fra boligavsia

  SvarSlett
 4. Hei.
  Så fin loftsstue.
  En lur idè med kurv til fjernkontrollene !
  Stadig tips å få her i blogglandia ;)
  Jeg så på rommet til datteren din også. Kjempefint !
  En nydelig blogg jeg gjerne følger.
  Ha en fin kveld videre.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett