torsdag 27. januar 2011

Det sies at det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen.
Det kan overføres til mange situasjoner og forhold i livet. Det som er viktig er, at man evner å se detaljene. I alle fall er det viktig å sette pris på de "små tingene" i livet og finne holdepunkter som er positive, som gir glede og inspirasjon.


Selvlagede såper i en såpeskål fra Lisbeth Dahl

Håndkleknagger fra Mosters Hus


Interiørmessig kan også små detaljer utgjøre en vesentlig forskjell. Jeg er ikke tilhenger av veldig mange små ting, som "slår hverandre i hjel". Men noen steder passer det fint å pynte med små detaljer. På badene mine har jeg bl.a. pyntet med selvlagede såper.

Klem fra Janne

6 kommentarer:

 1. Så flotte såper :) Tror jeg har blitt litt mere voksen de siste årene! Før hadde jeg altfor mange små detaljer, nå vil jeg heller ha få store detaljer. Ha en super helg :) Det skal visst heldigvis bli litt mildere i helga.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 2. Hei, jeg klikket meg inn på forskjellige blogger, deriblant din. I mitt tidligere liv hadde jeg fritidsbolig i Lyngdal, så der har jeg vært masse.

  Interiørmesseig er jeg ikke så flink, men liker best det som er rent og ryddig og uten mye "stasj".

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig enig - det er de små tingene som betyr noe... :o) Den dagen jeg ikke finner gleden i disse tingene, ja da har jeg virkelig mistet noe på veien...

  Da er den deilige helgen her, og godt er det! Føler denne arbeidsuken har vært laaang. I morgen venter jeg venninner på besøk, og da blir det 3 retters og hygge til langt inn i den nye dagen - blir kos!

  Ha en herlig helg gode du!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Hei Janne:)

  Ja det er virkelig sant! Og jeg er så glad for å ha evnen til å glede meg over de små ting i hverdagen:)
  Koselig å pynte med litt smånips rundt forbi, men jeg har det som deg og liker ikke at det blir for mye, da ser det fort rotete ut og pynten mister sin mening.
  Nå er det jammen på tide å finne loppekassa. Ble en sen kveld på meg i dag, men så kan vi jo sove litt frempå i morgen, deilig!
  Nattaklem fra meg
  Anne Karin

  SvarSlett
 5. Nydelig såper og knagger! De små tingene blir jo prikken over i`n, selv om jeg ikke kan ha for mange da:)Fikk kjøpt en tøff liten trekasse "BATH"
  som jeg vill fylle opp med såper, duftlys...men får vente til jeg blir frisk og har luktesans igjen hi hi:)
  Ha en nydelig helg!
  Klem fra Janne:)

  SvarSlett
 6. Så flink som lager seper selv
  Så lekre ut
  Ønsker deg ei god helg videre

  SvarSlett