lørdag 5. februar 2011

Jeg synes egentlig det er herlig med en lørdag uten planer... Hadde en 2 timers treningsøkt før tenåringene i huset hadde stått opp i dag morges. Det ble en rolig økt innendørs på sykkelrulla. Ute blåser det stiv kuling og regner innimellom. Har så vidt begynt å lese i boka til Thor Hushovd og Dag Otto Lauritzen - "Best på sykkel". Håper å få gode tips til sesongen:-))

Hyllen min i gangen får stadig ny "bekledning". Julepynten ble etter jul bl.a.erstattet med et sinkhus fra Hansen&Co, kremmerhus fra Lene Bjerre og et koselig glass til telys.


Stolen i gangen har enda et "vinterlig" preg, men snart er det tid til å finne frem teppe med vårfarger. Puta er fra Lexington.

På kommoden har jeg et lysfat med ulike telysglass.Ønsker alle fortsatt en riktig god helg.

Klem fra Janne

6 kommentarer:

 1. Sååå mye fint du har pyntet med!
  Ja, nå er jeg ferdig med min "treningsøkt" for dagen.......har malt stuetaket:)) Kjenner det godt i armer og nakke..men det er såååå moro:))
  Ha en fortsatt fin lørdag!!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så nydelig du har pyntet på hylla di! Har hatt en omplassering på en hylle jeg også - litt av den nye stæsjen fra København har kommet på plass..

  Nyt helgen i fulle drag!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Du har det så fint:) Har ikke fått begynt på boka enda...her har det gått i ett med barnebarn. Så nå var det nydelig å bare sitte og ta livet med ro.
  ha en fin uke.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 4. Så nydelig hylle du har. Flott pyntet. Jeg likte også veldig godt kurvstolen din. Fin pute og tepper i den. :)

  SvarSlett
 5. Hansen&Co er en fin butikk, det er også Annekset i Kristiansand...

  SvarSlett
 6. Hei hei!
  Takk for koselig hilsen hos meg i dag:)
  Så mange fine ting du har! Man blir helt syk etter å shoppe av å være her inne, folk har så mange fine ting!! Ser veldig flott ut hos deg. Jeg har ikke hatt tid til å besøke alle mine blogge venner på noen dager, prøver å ta litt dag for dag, men kjøkkenet og rotet som følger med tar mye av min tid. Samtidig som jeg ikke har noe orntlig sted å sitte komfortabelt med pc`en. I går kom det nye kjøkkenbordet, så jeg håper jeg får bedre anledning fremover.
  Ha en flott dag og kos deg masse!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett