lørdag 26. februar 2011

Det er lørdag, og jeg har nettopp hatt gleden av å se Marit Bjørgen og Therese Johaug ta henholdsvis gull og bronse på 15 km. Utrolig flotte prestasjoner - imponerende. Så flott å nå målene de har satt seg og jobbet så hardt mot. Det slår meg at det er viktig å sette seg mål i livet - store eller små, og ikke gi opp.

I dag har jeg lyst til å dele noen bilder fra "en liten krok" i kjøkkenet mitt:-))


 Den lille duken på toppen av kommoden er det eneste jeg har brodert i hardangersøm. Det gjorde jeg på barneskolen for noen "få" år siden:-))

Jeg har registrert "debatten" som har gått i noens blogger, om bl.a. innholdet i blogger og makten en har som blogger. Det har også blitt antydet at det føles meningsløst å bare skrive om interiør og kun bruke bloggen til å vise frem sine nye puter eller andre nyanskaffelser. Vel, må innrømme at tanken har slått meg også. Samtidig så tenker jeg, at bloggen gjerne kan få være et "fristed" der man faktiskg kan koble av og gjerne slippe å mene så mye om så mange ting. Personlig er interiør en liten (dog ikke ubetydelig) del av livet. Det er en stor interesse jeg alltid har hatt. Samtidig er jeg opptatt av mange andre ting, og det gjenspeiles vel gjerne i antall innlegg på bloggen min:-))) Jeg er opptatt ev sentrale samfunnsspørsmål, politikk, trening, jobb og først og frems barna mine, familie og venner.Allikevel - i en travel hverdag, er det godt å kunne koble av med litt hyggelig blogglesing, hente gode tips og idèer, dele tips og ideer og la tankene være opptatt av hyggelige, koselige og avslappende ting. Og ikke minst handler det om å glede seg over "de små" tingene i hverdagen og det en omgir seg med. Hyggelige, koselige omgivelser kan bidra til ro og harmoni inni oss.
Så la oss kose oss med bloggingen, jenter og gutter - UTEN dårlig samvittighet for at vi skulle skrevet noe "mer fornuftig".

Ønsker alle en fortsatt fin helg.

Klem fra Janne

7 kommentarer:

 1. Hei Janne!
  Jaaa, gratulerer med gull og bronse, helt fantastisk!! Vi er på hytta og fikk det med oss, herlig!
  Og vet du hva..jeg er sååå glad for at du har skrevet dette innlegget, for jeg deler fullstendig ditt syn på hva blogging er for meg. La hver enkelt få skrive det de har lyst til. Bloggen er et fristed, og et sted blant mange andre hvor vi kan hente inn inspirasjon, få nye venner og gi hverandre glede. Jeg storkoser meg med bloggen og har tenkt å fortsette med det. Jeg er utrolig takknemlig for alle de gode "vennene" jeg har møtt på her inne, deg blant mange andre:))))
  God helg Janne!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Jeg kunne ikke bli mere enig med deg Janne, i det du skriver om blogging, hva en skal skrive om, hva en skal la være, og hva slags makt en har som blogger. Jeg er av den meningen at dersom en ikke liker å lese om enkelte ting- ja så får en la være å lese, så enkelt! Velger man å lese, ja så må en liksom ta det en får.
  Ha en fortsatt koselig helg med dine- vi har jo ikke akkurat verdens flotteste vær for tiden, så vi kan med god samvittighet kose oss inne.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 3. Hei.
  Så nydelige bilder du viser fra kjøkkenet ditt. Lyst og lekkert :)
  Du har nå i alle fall brodert NOE i hardangersøm , du. Jeg har mange ganger tenkt på min farmor sopm så gjerne ville lære oss jenter hardangersøm....
  Det du skrev som kommentar til den "debatten " som er ang. hva , hvorfor , hvordan vi blogger , kunne jeg ha skrevet selv , eller , jeg har allerede skrevet noe lignende !
  Jeg klarer ikke å hisse meg opp engang, langt mindre forsvare meg....eller er det ikke det jeg gjør nå ? He he.. Jeg kan tilogmed le litt av meg selv når jeg styler og tar bilder , men jeg liker meg her i blogglandia.
  Jeg er også både politisk og samfunnsengasjert , men på en annen arena.
  Så sånn er det !
  Akkurat nå ler jeg av arrangørene som hadde glemt at det var helg og prøver så godt de kan og svare for seg. DET er flaut , det. Stakkars de som hadde dyre billetter som de ikke får brukt !
  Ha en fin kveld , Janne , dette ble visst langt..
  KLem :)

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Så fint innlegg. Koselig å komme til deg.

  Nydelige bilder du deler med oss, og tenk at du har brodert hardanger! Det står det respekt av :). Jeg synes det er veldig pent og er lykkelig eier av flere fine duker i hardanger. Min kjære farmor var svært flink med kunsten, og hun har brodert flere. Den aller fineste er en stor kaffeduk som dekker stuebordet. Den broderte hun til meg i komfirmasjonstiden, selv om jeg ikke gikk til konfirmasjon. Hun laget slike til alle sine 5 barnebarn. Dette er en stor skatt, og jeg har kun brukt den til barnas barnedåper. Noe jeg i skrivende stund angrer litt på, for hvilken glede gjør den i skapet.. :).

  Støtter deg fult ut i det du sier om blogging. Her må hver gjøre slik dem ønsker, og skrive i den nisjen som faller hjertet nærmest.

  Samtidig må jeg innrømme at disse debattene preller litt av hos meg. Det er lett og starte blogging, og mange gjør det. Blogglandia innehar dermed alskens meninger og temaer,, og hver får finne sine likesinnede.

  Koser meg veldig med de vennene jeg har fått gjennom bloggingen. At de vil lese fra min lille verden, og ikke minst, at jeg har gleden av deres :)

  Til sist.. disse flinke jentene. Det står stor respekt av de prestasjoner de viser i disse dager, dem har jobbet hardt mot dette. Gleder meg stort på deres vegne. Er så enig med deg, viktig å sette seg mål, ikke bare for medalje i VM :)

  Stor klem :)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Jeg er så enig med deg!!!
  Om man føler at det gir noe å holde på med interiørbloggingen,som glede og kreativitet, så er det bare bra :)
  Har av og til tenkt at om folk som ikke bryr seg om interiør, hadde sett bloggen min, så hadde de nok syntes at jeg var materalistisk og på en måte litt rar!! Men det er jeg ikke,det handler mere om å glede seg over små ting i hverdagen. Har jeg en dårlig dag, kan jeg bli glad bare av å ta en titt innom blogglandia, koser meg med mye koselig lesing, fine bilder, finner ideer, som får meg opp av sofaen, og livet kretser jo om mye annet også :)

  Nydelige bilder Janne :) Hvordan får du bildene sånn dusete rundt kantene? Kjempefint :)

  Kos deg med VM :)Klem :)

  SvarSlett
 6. Helt enig i det du skriver:) Vi er da mye mere enn interiør men det er jo ikke alt en trenger eller vil dele med andre.
  ha en fin kveld.

  klem fra marilyn

  SvarSlett
 7. Hei :)
  Så gøy med et sånn program, får sette igang en av gutta til å hjelpe meg :) Føler siden min trenger litt justeringer, den er litt for firkantet på en måte:) Så tusen takk for tipset :)

  SvarSlett