fredag 15. april 2011

Konfirmasjonen er vel i havn. Det var en fantastisk flott dag forrige søndag, med nydelig vær, god middag, masse gode kaker og hyggelige gjester. Johanna og mamma var pyntet i hver sin nye bunad:-))Bordene var pyntet etter Johannas ønske, med lyse røde roser. Foran henne hadde vi også pyntet med snøklokker i  "vaser" som vi fikk blomster i da Johanna ble født.


Gavebordet var pyntet med hvite tulipaner og gåsunger.


Nå gleder vi oss bl.a. over at det er påskeferie. Værmeldingene for Sør-Norge ser fantastiske ut, så vi satser på mange fine turer i skog og mark med god mat og påskegodt.
Riktig god påske til alle sammen.

Klem fra Janne

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med den søte konfirmanten! Så nydelig dekket bord også. :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig hilsen hos meg. Og gratulerer med overstått konfirmasjon, nydelige var dere. Hadde selv konfirmant i fjor høst med konfirmant i ny bunad :-) Ønsker deg ei riktig flott påske. Ser ut til at værgudene vil gi oss noen flotte dager. Nyt de.

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med vel overstått konfirmasjon.
  Nydelig konfirmant og mamma i flotte bunader.
  Så lekkert dere hadde pynta . Delikate farger.
  Ha en riktig god helg.
  Klem fra Ingunn :-)

  SvarSlett
 4. Vel overstått!
  Håper dere hadde en fantastisk dag,
  og at konfirmanten var fornøyd!

  Hun var nydelig :)

  Klem
  Christine

  SvarSlett
 5. Endelig har vi fått litt fint vær her i Sør, og så flott at dere var heldige med været på konfirmasjonsdagen. Det var en flott pynt dere hadde. Gratulerer litt sånn på etterskudd med konfirmant. Ønsker dg og dine en strålende flott påske.
  Klem Yvonne

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for koselig påskehilsen hos meg!

  Gratulerer med konfirmanten - en strålende flott datter du har, og så flott bilde av deg og datteren, i nydelige bunader!!

  Nå er jeg snart klar til å dra på hytta, og gleder meg til noen herlige dager der. Enn så lenge glimter det flotte påskeværet med sitt fravær, men krysser fingrene for at solen snart titter frem.

  Ønsker deg en riktig god påske – slapp av og nyt dagene!

  Klemmer fra Hildegunn

  SvarSlett