lørdag 23. april 2011

Fantastisk med påskeferie og sommervarme!!
Så langt har vi virkelig nytt ferien, med blant annet turer sammen med familie og venner. Grilling og påske-egg koking hører jo med. Har også hatt tid til å kose oss hjemme i hagen.

Etter en lang og kald vinter har virkelig sommervarmen inntatt sørlandet allerede i april.  Det inspirerer til å finne frem hagemøbler og til og med plante ut sommerblomster.


Dronning Ingrid og perleblomster er absolutte favoritter. De passer veldig godt sammen også. Telysholderne har jeg kjøpt på Nille.


Ønsker alle en fortsatt fantastisk fin påske.
Klem fra Janne

4 kommentarer:

 1. Hei Janne, nydelige bilder du viser oss fra din sommer hage. Lekkert. Ja vi har hatt noen fantastiske dager her i sør, må det bare vare lenge lenge lenge. Ønsker deg en strålende påske.

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder! Og gratulere med vel overstått konfirmasjon. Dere var kjempefine i bunadene :)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!
  Ja, så er påsken tilbakelagt, og det er vel en stor del av befolkningen i norges land som er fornøgd i år tenker jeg... Av bildene ser det iallfall ut som du har kosa deg masse!!!! Selv fikk jeg to strålende flotte dager, og noen dager med "på og av" sol, så da er jeg skikkelig fornøgd :o)

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 4. Heisann, og tusen takk for koselig kommentar!
  De runde putene er fra Kid, men er en liten stund siden jeg kjøpte de, men kan jo være de har noe lignende:-)klem Stinemor...

  SvarSlett