fredag 26. august 2011

Høsten har definitivt kommet, med vind og masse regn, selv om temperaturen fremdeles er bra.
For de av oss som jobber i skolen så er alltid høsten en start på noe nytt og spennende.  Nye elever inntar sine plasser i klasserommet og mye skal på plass. I tillegg er det valgkamp og husbygging på programmet mitt - så det er altså mye spennende som skjer.

Høsten er også tid for innekos med levende lys og god mat. Jeg har vært ute og plukket litt lyng for å pynte litt på kjøkkenbordet. Jeg liker veldig godt den lynglilla fargen. Har tidligere skrevet at fargen passer godt i forbindelse med påske. Men jeg synes absolutt fargen er en fin høstfarge også. Legger til noen bilder fra kveldsteming for kjøkkenet mitt, og ønsker dere alle en god og fin helg.







Klem fra Janne

fredag 5. august 2011

Det er herlig med fredagskveld, selv om jeg skal på jobb i morgen...
I dag har jeg faktisk overgått meg selv....Jeg har fikset en dør til et gammelt skap - noe jeg skulle gjort for lenge siden. Jeg sparklet noe som var ødelagt, skrudde på nye hengsler og meislet ny "plass" til henglsene. Må man så må man - og jeg fikk det til!!Døren er på plass:-)) Nå har kommoden i tillegg fått et nytt lag med helt hvit farge, Lady 80.

Jeg har oppdaget i løpet av kvelden at Green Gate har kommet med en ny kolleksjon for høsten. Kan hende dere har oppdaget det for lenge siden, men jeg legger allikevel ut noen bilder...:-))





Synes dette var veldig fint, og jeg kunne godt tenke meg å bruke det til jul:-) Men det er jo heldigvis lenge til jul. Først vil vi ha mange fine sommer- og høstdager:-))

Nå vil jeg kose meg med det nye "Interiørmagasinet" før leggetid.


God natt og på gjensyn:-)))

Klem fra Janne

onsdag 3. august 2011

Sommerhilsen

Det er herlig med sommerferie, selv om været ikke har vært helt topp. Noe av det jeg setter pris på ved ferie, er å slippe å stille vekkerklokka og å kunne ta seg god tid om morgenen, uten masse program og tidspress utover dagen:-))
Det er lenge siden jeg har fått skrevet på bloggen min nå, så dette blir en slags oppsummering. Vel, hva har jeg gjort i sommerfeiren??...Jo, jeg har vært en uke i Tyrkia i starten av ferien. Herlig, godt og varmt og skikkelig ferie. Jeg har også rukket en liten telttur:-)) Det har faktisk blitt flere turer til Ikea. Har bl.a kjøpt 7m med skyvedørsgarderober.....gjett om jeg gleder meg til å sette dem sammen:-((
I går gikk jeg en lang tur sammen med to venninner langs strendene på Lista, nærmere bestemt fra Lomsesanden i Farsund til Bauskje på Borhaug. En herlig flott tur!!:-)) Ja, så har det blitt en del sykkelturer i ulikt terreng. Har fått veldig sans for off-road etter hvert. Mange fine steder å sykle gjennom. Da får man en flott naturopplevelse, samtidig som man får mosjon:-))
Når det gjelder interiør, så skjer det null og niks her hjemme for tiden. Motivasjonen er svært liten til å finne på nye ting her, siden jeg skal flytte om et par måneder. Jeg får heller komme sterkere tilbake når jeg flytter inn i det nye huset :-))Jeg har allikevel lagt ved noen bilder som jeg håper kan inspirere noen - fra min søsters kjøkken, som de nettopp har bygget ut.

De har valgt en slett matt kjøkkeninnredning.

Koselig service i glasskapet, bl.a. fra Greengate, skaper koselig stemning på kjøkkenet



Riviera Maison har mye fint, bl.a. i rotting.

Er snart tilbake....:-))
Klem fra Janne